Menu

Waarom gastouderopvang

Waarom  kiezen voor mijn gastouderopvang en niet voor een andere gastouder of  kinderdagverblijf? 

Mijn Gastouderopvang; Is ten eerste veel voordeliger dan een kinderdagverblijf bij veel kinderdagverblijven moet je vaak hele dagdelen afnemen terwijl je soms maar een halve dagdeel nodig hebt, bij mij als gastouder neem je alleen de afgesproken contracturen af die je nodig hebt. Ook probeer ik als gastouder flexibel te zijn; moet er bv met een dag geruild worden dan is dat altijd bespreekbaar en samen proberen we te kijken wat mogelijk is en of er een oplossing voor te vinden is.

Mijn Gastouderopvang; Is zeer kleinschalig, huiselijk, veilig en rookvrij waardoor kinderen zich al zeer snel op hun gemak voelen. Ook mag ik als gastouder maar max 6 kindjes per dag opvangen waaronder 2 baby’s op deze manier heb ik ook een leuk en gezellig gevarieerd groepje waar we allemaal wat van elkaar kunnen leren.

Mijn Gastouderopvang; Kan jou kindje veel meer tijd, aandacht en liefde bieden hierdoor zal je kind zich sneller gewaardeerd voelen. Je kindje is bij mij geen nummertje maar juist een eigen persoontje met zijn eigen karaktertrekjes.

Mijn Gastouderopvang; Werkt niet met meerdere personen in de opvang dus de kindjes zullen mij de hele week te zien krijgen. Wel zullen zij af en toe te maken krijgen met mijn gezinsleden die dagelijks thuis komen van school of werk mijn man zien ze net als mij dagelijks daar hij achter het huis zijn werk heeft maar ik ben en blijf de verantwoordelijke hoofdpersoon.

Mijn Gastouderopvang; Vind het erg belangrijk dat elk kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen manier en tempo om zo zijn eigen IK te ontwikkelen en ontdekken. Kinderen die wat langzamer zijn in hun ontwikkeling die bied ik wel extra’s aan om zo toch hun ontwikkeling te stimuleren denk aan VVE-Kiki en Gebaren {meer info te vinden bij Educatie}