Menu

Over mij

Mijn naam is Talitha ben 47 jaar en 26 jaar getrouwd met mijn man Johan we zijn ouders van 3 volwassen meiden.

In 2009 heb ik mijn deuren geopend van mijn eigen bedrijfje gastouderopvang MyDreams {0-4jaar}, mijn opvang is kleinschalig, huiselijk, gezellig, veilig en rookvrij  ingericht,  waardoor  kindjes zich snel op hun gemak zullen gaan voelen. In mijn opvang heb ik al super veel verschillende kindjes met verschillende achtergronden en karaktertjes mogen verwelkomen dit zorgt ervoor dat mijn opvang altijd zeer uitdagend en super leuk is.

En doordat ik mijn werk nog steeds met heel veel plezier, passie maar vooral met heel veel liefde doe is mijn doel nog steeds dat als er een nieuw kindje bij komt in de opvang dat ze zich zo snel mogelijk op hun gemak gaan voelen, maar ik wil vooral dat ze zich thuis voelen. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich geliefd voelen en dat ze ook de aandacht krijgen die ze verdienen. Ik vind het ook belangrijk dat het kind zich op zijn eigen tempo mag en kan ontwikkelen daarbij vind ik het wel belangrijk dat er structuur en duidelijkheid is de 3 R-en staan hier dus wel centraal {Rust, Reinheid en Regelmaat} ik heb gemerkt door mijn jarenlange ervaringen dat duidelijkheid en consequent zijn werkt bij ieder kind!!!!!!

Ik werk regelmatig met Thema’s dus er zullen hier en daar weleens wat knutselwerkjes mee naar huis gaan. En ik werk alweer een paar jaar met gebaren wat ontzettend leuk is om te doen en je kan er al mee beginnen als de baby’s ongeveer 8 maandjes oud zijn.{onder Educatie kunt u hier nog meer over vinden] Sinds juni 2019 hebben wij de voortuin helemaal aangepakt en is nu een zeer mooie speeltuin geworden waar de kinderen nu naar hartenlust kunnen spelen. Ook maken we nog weleens uitstapjes maar dat  is ook erg afhankelijk van de groepssamenstelling die dag. Ik hoop dat ik jullie een beetje nieuwsgierig hebt gemaakt, wil je nog meer weten dan kun je altijd contact met mij opnemen en wie weet kan ik jullie binnenkort verwelkomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek