Menu

Moeder van Lucas-Davey

Na me zwangerschapsverlof is Lucas eerst bij een ander gastouder terecht gekomen,Maar daar ging het niet goed met Lucas hij vond het daar maar niks deed alleen huilen en niet zo een beetje ook. Daarna heb ik gebeld en gevraagd na een ander en kreeg jou voor in de plaats die dag er na kon Lucas al bij jou terecht heel fijn vonden mijn man & ik dat. Het was die vrijdag morgen en kwamen binnen en direct lachte Lucas na jullie oudste dochter en voelde gelijk dit zit goed vanaf dat moment laat ik mijn zoon met een gerust hart achter elke keer weer hoe jij met ze bent hoe je ze aandacht geeft ze vinden het allemaal stuk voor stuk leuk bij je en als ik Lucas kom halen of hij werkt niet mee om zijn jas aan te krijgen of begint te huilen dat wil toch wel wat zegge als een kind weer na huis toe moet thuis vind hij het dan ook wel erg leuk weer maar het weg gaan bij jou dat moment vind Lucas niet heel erg leuk ben zo blij dat jij op onze zoon past en hoe ik zie hoe hij zich vermaakt en hoe leuk hij het bij jullie heeft en hoe die lacht keer op keer en brabbelt echt leuk een betere gastouder had ik mij niet kunnen wensen.. Groetjes Nanja Mama van Lucas