Menu

Macy van Manen

Ik heb een weekje stage gelopen bij Talitha. Heb het heel erg naar me zin gehad, hadden tijden afgesproken, maar ook al hoefde ik maar tot 2 uur, ik zat er alsnog tot 5 uur, gewoon omdat het super gezellig was. Ze is echt een super vrouw en geeft veel om de kindjes waar ze oppast. Je ziet ook echt dat de kinderen het naar hun zin hebben en dat ze gek op Talitha zijn. Daarbij weet Talitha precies hoe ze stuk voor stuk met de kinderen om moet gaan, want ze zijn natuurlijk allemaal verschillend. Haar eigen kinderen zijn ook echt super meiden en geven ook veel aandacht aan de oppaskindjes. Ik vond dit veel leuker dan zo’n grote kinderopvang waar je heel veel kinderen hebt. Hier heb je een beperkt aantal kinderen, zo krijg je echt een band met ieder kind en kan je elk kind evenveel aandacht geven en veel leuke dingen met ze doen. Vond het erg gezellig bij Talitha en alle kinderen, de week vloog voorbij en vond het jammer om weer te gaan. Ik kom gauw weer een keer langs! Liefs, Macy