Menu

Delali en Latif, ouders van Said

Wat een leuk website. Said heeft wel zin in bij Talitha en hij vind het leuk bij Talitha. Talitha doet echt haar best voor de kindjes en haar kinderen zijn ook super lief meiden. ze houden allemaal van Said. En als ik op school zit mag ik me geen zorgen omdat ik weet dat hij in de goede en veilig handen is. Ik ben heel dankbaar aan Talitha en haar gezin. Soms heb ik Toets op school en Said is ziek maar Talitha die zorg dat ik mijn toets niet mis en zorg ook goed voor Said. En het is echt leuk om te zien dat je kind echt zin in heb want als ik vakantie hebt blijf ik thuis met Said, Said is maar twee geworden en hij vraag steeds naar Talitha. dat betekend dat Talitha heel goed haar werk doet anders zou Said niet naar Talitha vragen als ik thuis ben, en dat vind ik heel belangrijk omdat ik zo weet dat er goed voor hem word gezorgd. En Said is heel blij als je de naam van Talitha noemt. Wij zijn heel blij om Talitha te kennen. Wij wensen Talitha heel veel succes en veel gezondheid met de kindjes.